Skip to content

Teres 2 Tingkat Di Kota Bidari, Bandar Country Homes, Rawang Utk Dijual

October 11, 2011

Bagi yang sudah mempunyai famili dan berhasrat memiliki kediaman yang selesa, persekitaran dan kejiranan yang baik untuk anak-anak dan mempunyai pelbagai kemudahan seperti bank, sekolah rendah dan menengah, masjid, kedai, stesyen minyak, pasar malam, balai polis dsb, saya mempunyai jawapan kepada keperluan anda.

KOTA BIDARI, RAWANG merupakan kediaman baharu yang terletak di dalam Bandar Country Homes. Diantara perumahan di sekitarnya termasuklah Puteri Heights, Saujana Rawang, Taman Velox, Tasik Puteri dan Kota Emerald. Jaraknya ke Bandar Rawang dan Komuter hanya 7 km manakala lebih kurang 3 km menuju ke Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), exit Rawang. Disamping itu, akses lain ialah Jalan Rawang-Bestari Jaya, Jalan Batu 16-Selayang, Highway Guthrie, North Klang Valley Expressway (NKVE) dan Highway Rawang-Kuala Selangor (LATAR).

Saya mempunyai rumah teres dua (2) tingkat – lot tengah untuk dijual. Keluasan tanah ialah 1,300  kaki persegi iaitu (20’x65). Rumah ini standard tanpa ada apa-apa pengubahsuaian.

Harga perumahan di kawasan Rawang telah menunjukkan peningkatan tetapi masih pada tahap yang mampu dimiliki. Rumah teres tengah dua tingkat dikawasan ini masih boleh dimiliki dengan harga RM250k ke bawah. Rumah berkembar dua tingkat pula dijual dibawah harga RM400k manakala lot banglo pada masa ini dijual pada harga lebih kurang RM40 pkp.

Sila hubungi saya jika berminat mempunyai kediaman di Rawang dengan budget RM250k ke bawah. Anda juga boleh menghubungi saya jika mempunyai kediaman samada untuk dijual, dibeli, refinance dsb di talian 012-217 2753.

 

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: